vrijdag 7 december 2007

Uitzending 8 december

Sinterklaas is het land uit, dus het is tijd voor Wintercity. De Grote Markt is omgetoverd tot een winterwonderland. De kerstboom staat en ook de ijsbaan is neergezet. Nu hopen dat het weer de komende weken iets vergevingsgezinder zal zijn.


Fractievoorzitter David de Jong(CU) en fractievoorzitter Jasper Schaaf(SP) zullen hun licht laten schijnen over het rapport van de Commissie Andersson over het Europapark. Ook zullen we de vraag stellen welke van de aanbevelingen door de raad moeten worden overgenomen.


Schelden in gebarentaal is altijd beperkt gebleven tot de bekende opgestoken middelvinger. Er is een vereninging van ouders van dove kinderen die daar wat aan wil doen.


Ook de Images bioscoop was niet weg te denken uit de recente headlines. Nadat een kraker een materiaalhok had overgenomen was er al trammelant. Nu dat het hok in brand gevlogen is als gevolg van een petroleumbrander, steekt de discussie over de veiligheid van kraken weer de kop op. Moet er nu toch een verbod komen op kraken of strengere eisen voor kraken? Joost van Keulen (VVD) komt bij ons praten over krakers en alles wat daarmee te maken heeft.

Ook deze week kan u de uitzending beluisteren via de 'live radio' knop op deze site. Mocht u achteraf of liever zelfs nog onderweg naar OOG Forum luisteren, dan kunt u de podcast downloaden. Ook kunt u natuurlijk radio komen kijken in de openbare bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18. De podcast is vanaf (ongeveer) 8 uur zondagavond beschikbaar op deze site.Podcast OOG Forum uur 1 (12:00 tot 13:00)
Podcast OOG Forum uur 2 (13:00 tot 14:00)

Geen opmerkingen: